Wat kost het?

De stijlsessie in een van onze boetieks is helemaal gratis, je betaalt alleen voor de items die je besluit te houden. Zelfs als je besluit niks aan te schaffen, is de stijlsessie helemaal gratis!

 Aan de Style Check en het stijladvies van jouw unieke stylebox zijn geen kosten verbonden. Voordat wij de Stylebox samenstellen, sturen wij een betaallink voor een waarborgsom. Wanneer je items van de box retour stuurt, wordt de eindrekening verrekend met de reeds betaalde waarborgsom. And good news: houd je minimaal een aankoopwaarde van EUR 69,95 uit de stylebox, dan vergoeden wij ook de verzend en administratiekosten van EUR 25! Na het ontvangen van jouw stylebox kun je de outfits die de styliste voor jou heeft geselecteerd op je gemak thuis passen. Vervolgens kun je door middel van het retourlabel de items terugsturen via een pakketpunt bij jou in de buurt.

Na het ontvangen en verwerken van jouw retouritems wordt je betaling via verrekend met de betaalde waarborgsom en ontvang je hiervan een bevestiging per mail.

Waarborgsom

Wij vragen een waarborgsom, voordat wij beginnen met het samenstellen van de Stylebox. Deze waarborgsom is tussen de EUR 150 - EUR 250. Nadat wij de box weer terug hebben, wordt het bedrag van de door jouw gekozen items verrekend met de reeds betaalde waarborgsom.

    Styled by us, for you

    Een professionele stylist stelt gratis circa 3 outfits voor je samen op basis van jouw wensen.  Kom gezellig bij ons langs in de boetiek in Rotterdam voor een  style sessie of laat jouw outfits  thuis bezorgen in een style box.  Jij betaalt alleen voor de kledingstukken die je uiteindelijk wilt houden1!
    1. Bij een stijlsessie in de winkel worden nooit kosten gerekend. Bij het bestellen van een online stylebox worden administratiekosten ( EUR 25) alleen vergoed bij een aankoopbedrag van min. EUR 69,95

    Naar de stylecheck

    © Copyright 2024 - Unconventional Wardrobe B.V.