Wat kost het?

De stijlsessie in een van onze boetieks is helemaal gratis, je betaalt alleen voor de items die je besluit te houden. Zelfs als je besluit niks aan te schaffen, is de stijlsessie helemaal gratis!

 Aan de Style Check en het stijladvies van jouw unieke stylebox zijn geen kosten verbonden. And good news: houd je minimaal een aankoopwaarde van EUR 69,95 uit de stylebox, dan vergoeden wij ook de verzend en administratiekosten van EUR 25! Na het ontvangen van jouw stylebox kun je de outfits die de styliste voor jou heeft geselecteerd op je gemak thuis passen. Vervolgens worden de items die je niet wilt houden bij jou opgehaald.

Na het ontvangen en verwerken van jouw retouritems wordt er een online betaallink gestuurd voor de items die jij hebt uitgekozen. Via deze link kun je de betaling voldoen via Klarna. Je hebt 14 dagen de tijd om deze betaling te voldoen. Zonder vast te zitten aan een abonnement of andere terug komende kosten kun je dus geheel vrijblijvend gebruik maken van jouw eigen personal styling service!

Waarborgsom

Op het moment dat wij de box versturen ontvang je van Klarna een betaalverzoek voor de waarborgsom van de box. Deze hoef je niet te voldoen, zolang je de box op tijd terugstuurt. Deze waarborgsom is tussen de EUR 150 - EUR 250. Nadat wij de box weer terug hebben (of je hebt aangegeven alles te houden) wordt dit verzoek geannuleerd en ontvang je alleen een betaalverzoek voor de items die je hebt gehouden en eventuele administratiekosten.

    Styled by us, for you

    Een professionele stylist stelt gratis circa 3 outfits voor je samen op basis van jouw wensen.  Kom gezellig bij ons langs in de boetiek in Rotterdam voor een  style sessie of laat jouw outfits  thuis bezorgen in een style box.  Jij betaalt alleen voor de kledingstukken die je uiteindelijk wilt houden1!
    1. Bij een stijlsessie in de winkel worden nooit kosten gerekend. Bij het bestellen van een online stylebox worden administratiekosten ( EUR 25) alleen vergoed bij een aankoopbedrag van min. EUR 69,95

    Naar de stylecheck

    © Copyright 2023 - Unconventional Wardrobe B.V.