Color your style!

Nieuw bij styled by unc: de kleuranalyse! Want wat is nu net zo belangrijk dan weten welke outfit het beste bij jouw figuur past? Weten in welke kleuren je het meeste straalt! 


Britt Verhaal - stylist & kleuranalyste:

Na een paar jaar als styliste werkzaam te zijn binnen Styled by UNC & UNC wardrobe, was het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging en dus koos ik voor de opleiding 'Kleuranalyse'. Binnen deze opleiding staat de mening van de klant centraal. Dit vond ik dan ook vanuit mijn styling ervaring heel erg belangrijk.

Ik vond kleuren altijd al iets magisch hebben. Mensen die mij van vroeger kennen, weten waarschijnlijk dat ik vaak in alle kleuren van de regenboog liep. Kleur straalt iets uit en hoe belangrijk is het dat je op een bepaald moment of gewoon dagelijks wel hetgeen uitstraalt waar jij achter staat. In een kleuranalyse gaan wij samen aan de slag om te ontdekken in welke kleuren jij het meeste straalt en kun je aan de slag met een nieuwe garderode. 

Styled by us, for you

Een professionele stylist stelt gratis circa 3 outfits voor je samen op basis van jouw wensen.  Kom gezellig bij ons langs in de boetiek in Rotterdam voor een  style sessie of laat jouw outfits  thuis bezorgen in een style box.  Jij betaalt alleen voor de kledingstukken die je uiteindelijk wilt houden1!
1. Bij een stijlsessie in de winkel worden nooit kosten gerekend. Bij het bestellen van een online stylebox worden administratiekosten ( EUR 25) alleen vergoed bij een aankoopbedrag van min. EUR 69,95

Naar de stylecheck

© Copyright 2024 - Unconventional Wardrobe B.V.