Woman first, fashion second 

Wij staan voor unconventional; anders dan anders.

Wij verrassen in de winkel en online, volgen niet klakkeloos de trends, maar vullen het woord trend in op de UNC manier. We kijken kritisch, met focus op kwaliteit, naar wat echt mooi is en of het past binnen onze eigen stijl. Zo blijven we bij onze kracht en creƫren we voor jou een look waar je blij van wordt en je lekker in voelt.

Eerst jij, dan je outfit. Het is belangrijk om iets te dragen wat bij jou past.

Iedereen is uniek en wij zijn er om jou dat te laten dragen waarin jij het best tot je recht komt. Daarom is styling voor ons zo belangrijk.

In 2015 werd Unconventional (UNC) Wardrobe tot leven geroepen en begonnen girlbosses Lisanne en Marjolein met pop-up events door heel Nederland. Na veel succesvolle events werd de eerste winkel: The Fashion Boutique geopend in 2018, in hartje Rotterdam. Hier worden meer dan 60 kleding- en sieradenmerken verkocht. 

And the story continues! In 2020 hebben wij ons eigen merk Dash of Daring gelanceerd, waarbij veel inspiratie hebben gehaald uit alle stylingsessies en verzoeken en stylingproblemen waar klanten tegen aanlopen. Daarnaast hebben we ook onze tweede boetiek in hartje Breda geopend. Vanaf zomer 2020 vinden ook hier styling sessies plaats.

Ga naar de UNC Wardrobe website

Styled by us, for you

Een professionele stylist stelt gratis circa 3 outfits voor je samen op basis van jouw wensen.  Kom gezellig bij ons langs in de boetiek in Rotterdam voor een  style sessie of laat jouw outfits  thuis bezorgen in een style box.  Jij betaalt alleen voor de kledingstukken die je uiteindelijk wilt houden1!
1. Bij een stijlsessie in de winkel worden nooit kosten gerekend. Bij het bestellen van een online stylebox worden administratiekosten ( EUR 25) alleen vergoed bij een aankoopbedrag van min. EUR 69,95

Naar de stylecheck

© Copyright 2024 - Unconventional Wardrobe B.V.