Veelgestelde vragen

1. Waarom de Style Check?

In de Style Check geef je jouw stijl, lichaamstype en budget door aan onze stylisten. Met de antwoorden van de Style Check stellen onze stylisten een box met outfits voor jou samen. De Style Check duurt ongeveer 5 minuten.  Er komen bij ons geen algorithmes aan te pas. Je box wordt door een van onze ervaren stylisten samengesteld!

2. Wat gebeurt er precies als ik langskom in de winkel (optie: personal styling sessie)?

Bij het langskomen in de winkel krijg je een “persoonlijke styling sessie” waarbij meteen de kleding kan worden gepast en alternatieven kunnen worden geboden door de styliste. Van te voren heeft de stylisten al meerdere outfits samengesteld. De styling sessie duurt ongeveer 1-2 uur. 


3. Wat is het adres van jullie boetiek?

Wij hebben 2 boetieks, 1 in Rotterdam en 1 in Breda. Onze boetiek in Rotterdam bevindt zich op de Oude Binnenweg 42 en onze boetiek in Breda bevindt zich in Houtmarkt 53.

4. Wanneer krijg ik een bevestiging van mijn personal styling sessie afspraak?

Je ontvangt meteen na je aanvraag een bevestiging via de mail.

5. Hoeveel kost het?

De stijlsessie is helemaal gratis, zelfs als je besluit niks aan te schaffen. 

Voor de stylebox worden administratiekosten bij een minimale aankoopwaarde van EUR 69,95 vergoed. Besluit je .minder dan dit aankoopbedrag te houden, dan worden de administratiekosten van EUR 25 wel in rekening gebracht.

 

6. Waarom ontvang ik een betaalverzoek voor een waarborgsom?

Bij Styled by unc betaal je alleen voor de items die je wilt houden! Voor het versturen van de Stylebox vragen wij een waarborgsom. Aan de Stylecheck, het styleadvies, en de verzending van jouw unieke stylebox zijn geen kosten verbonden. And good news: bij een minimale aanschafwaarde van EUR 69,95 uit de Stylebox, vergoeden wij ook de administratiekosten van EUR 25! Na het ontvangen van jouw stylebox kun je de outfits die de styliste voor jou heeft geselecteerd op je gemak thuis passen. Vervolgens kan je de items die je niet wilt houden terugsturen.

Na het ontvangen en verwerken van jouw retouritems wordt je betaling via verrekend met de betaalde waarborgsom en ontvang je hiervan een bevestiging per mail.

7. Kan ik de inhoud van de box eerst zien voor deze opgestuurd wordt?

Nee dat zou wel een beetje de verassing bederven! Maar we beloven dat wij rekening zullen houden met je wensen.

8. Zijn er verborgen kosten? 

De stijlsessie is helemaal gratis, ook als je besluit niks aan het schaffen. Voor de stylebox is het stylingadvies geheel vrijblijvend en gratis. De prijzen van de kledingstukken zijn gelijk aan wat het desbetreffende merk hanteert voor de kledingstukken. Als je besluit minder dan EUR 69,95 aan te schaffen worden wel de administratiekosten van de stylebox van EUR 25 in rekening gebracht.  

9. Wat is de gemiddelde prijs van een kledingstuk of outfit? 

De gemiddelde prijs voor tops ligt tussen de €25 - €50. Voor blousen kan je rekening houden met prijzen van €50 - €100. Broeken zijn vaak geprijsd tussen de €50 - €120. Voor jurken variëren de prijzen sterk, afhankelijk van de stijl: €50 - €150. En als laatste zijn truien vaak tussen de €40 - €100, afhankelijk van het materiaal. 

Vanzelfsprekend houden we ook rekening met je budget voorkeur die je hebt doorgegeven in de Style Check. 

 

10. Welke merken kan ik verwachten in de Style Box?

Bij UNC verkopen wij veel jonge Nederlandse, Engelse en Scandinavische merken. Terwijl Nederlandse en Engelse merken wat meer uitgesproken zijn (denk aan leuke prints) staan de Scandinavische merken bekend om hun kwaliteit en tijdloosheid. Een super leuke mix vinden wij!

 

11. Hoe betaal ik voor de kleding?

Voordat wij de box opsturen, betaal je een waarborgsom. De hoogte hiervan is afhankelijk van de prijs die je aangeeft uit te willen geven aan de items. Wanneer je items uit de box retour stuurt, wordt de prijs van de door jouw gehouden kledingstukken, verrekend met de reeds betaalde waarborgsom.

 

12. Hoe kan ik iets retourneren?

Voor het retourneren verwijzen we je graag door naar de pagina: Verzenden en Retourneren

 

13. Wat als het niet lukt mijn box binnen 10 dagen terug te sturen?

In dat geval vragen we je zo snel mogelijk contact op te nemen met onze stylisten. Dit kan via: 06-46407485 of via de mail: info@styledbyunc.nl.

Als de box niet op tijd teruggestuurd wordt, worden alle items van de box in rekening gebracht.


 14. Leveren jullie ook styleboxen aan het buitenland?

Momenteel leveren wij alleen in Nederland en België.     

 

Styled by us, for you

Een professionele stylist stelt gratis circa 3 outfits voor je samen op basis van jouw wensen.  Kom gezellig bij ons langs in de boetiek in Rotterdam voor een  style sessie of laat jouw outfits  thuis bezorgen in een style box.  Jij betaalt alleen voor de kledingstukken die je uiteindelijk wilt houden1!
1. Bij een stijlsessie in de winkel worden nooit kosten gerekend. Bij het bestellen van een online stylebox worden administratiekosten ( EUR 25) alleen vergoed bij een aankoopbedrag van min. EUR 69,95

Naar de stylecheck

© Copyright 2024 - Unconventional Wardrobe B.V.