Veelgestelde vragen

1. Waarom de Style Check?

In de Style Check geef je jouw stijl, lichaamstype en budget door aan onze stylisten. Met de antwoorden van de Style Check stellen onze stylisten een box met outfits voor jou samen. De Style Check duurt ongeveer 5 minuten.  Er komen bij ons geen algorithmes aan te pas. Je box wordt door een van onze ervaren stylisten samengesteld!


2. Wat gebeurt er precies als ik langskom in de winkel (optie: personal styling sessie)?

Bij het langskomen in de winkel krijg je een “persoonlijke stijl sessie” waarbij meteen de kleding kan worden gepast en alternatieven kunnen worden geboden door de styliste. Van te voren heeft de stylisten al meerdere outfits samengesteld. De styling sessie duurt ongeveer 1-2 uur. 


3. Waar is precies jullie boetiek?

Onze boetiek bevindt zich op de Oude Binnenweg 42 in Rotterdam.


4. Wanneer krijg ik een bevestiging van mijn personal styling sessie afspraak?

Je ontvangt binnen 1 werkdag een bevestiging van je afspraak via de mail.


5. Hoeveel kost het?

Het samenstellen van de style box is geheel vrijblijvend. Ook wanneer je de box thuis hebt ontvangen ben je niet verplicht een item aan te schaffen. Retourkosten worden bij aanschaf van minimaal 1 item vergoed met het bijgevoegde retourlabel. Je kan ook kiezen om de box te laten ophalen. Als je besluit niks te willen houden dan worden de retourkosten wel in rekening gebracht. De retourkosten bedragen c. €10.


6. Kan ik de inhoud van de box eerst zien voor deze opgestuurd wordt?

Nee dat zou wel een beetje de verassing bederven! Maar we beloven dat wij rekening zullen houden met je wensen.


7. Zijn er verborgen kosten? 

Nee. Het stylingadvies is geheel vrijblijvend en gratis. De prijzen van de kledingstukken zijn gelijk aan wat het desbetreffende merk hanteert voor de kledingstukken. Als je besluit geen enkel item te houden worden wel de retourkosten in rekening gebracht.

 

8. Wat is de gemiddelde prijs van een kledingstuk of outfit? 

De gemiddelde prijs voor tops ligt tussen de €25 - €50. Voor blouses kan je rekening houden met prijzen van €50 - €100. Broeken zijn vaak geprijsd tussen de €50 - €120. Voor jurken variëren de prijzen sterk, afhankelijk van de stijl: €50 - €150. En als laatste zijn truien vaak tussen de €35 - €100, afhankelijk van het materiaal. 

Vanzelfsprekend houden we ook rekening met je budget voorkeur die je hebt doorgegeven in de Style Check.

 

9. Welke merken kan ik verwachten in de Style Box?

Bij UNC verkopen wij veel jonge Nederlandse, Engelse en Scandinavische merken. Terwijl Nederlandse en Engelse merken wat meer uitgesproken zijn (denk aan leuke prints) staan de Scandinavische merken bekend om hun kwaliteit en tijdloosheid. Een super leuke mix vinden wij!

 

10. Hoe betaal ik voor de kleding?

Je betaalt achteraf alleen voor de kleding die je wilt houden. Je ontvangt via de mail een online betaallink van PLINK (van onze betalingspartner Mollie). Door middel van deze link kan je dan via IDEAL betalen voor de items die je hebt besloten te houden.

 

11. Hoe kan ik iets retourneren?

Voor het retourneren verwijzen we je graag door naar de pagina: Verzenden en Retourneren

 

12. Wat als het niet lukt mijn box binnen 10 dagen terug te sturen?

In dat geval vragen we je zo snel mogelijk contact op te nemen met onze stylisten. Dit kan via: 06-46407485 of via de mail: info@styledbyunc.nl.

Als de box niet op tijd teruggestuurd wordt, worden alle items van de box in rekening gebracht.


 13. Leveren jullie ook styleboxen aan het buitenland?

Momenteel leveren wij alleen in Nederland en België.     

 


Styled by us, for you

Een professionele stylist stelt gratis circa 3 outfits voor je samen op basis van jouw wensen.  Kom gezellig bij ons langs in de boetiek in Rotterdam voor een  style sessie of laat jouw outfits  thuis bezorgen in een style box. Jij betaalt alleen voor de kledingstukken die je uiteindelijk wilt houden!


Naar de stylecheck

© Copyright 2020 - Unconventional Wardrobe B.V.