Onze stylisten

Britt Verhaal - stylist & kleuranalyste:


Waar ben je opgegroeid en wat heb je hiervoor gedaan? 

Ik ben opgegroeid in Maassluis. Na lang wikken & wegen ben ik de koksopleiding in Breda gaan volgen. Daarna heb ik mijn certificaat als sommelier behaald. Inmiddels ben ik ook gecertificeerd kleuranalist. Dus ben je nog op zoek welke kleur jou het beste staat? Boek dan de kleuranalyse!

Wie is jouw stijlicoon?

Een echt stijlicoon heb ik niet. Dit komt vooral omdat ik niet mee ga in de trends. Ik volg de trends tot op een zekere hoogte,  maar probeer het te combineren met mijn eigen stijl. Dat is vaak een combinatie van urban, rock met een feminine touch.

Wat vind je het leukste aan mensen stylen?

Wanneer iemand bij mij binnen loopt met geen enkel idee van styling en naar buiten gaat met een complete outfit waar ze zich zeker in voelen en dit dan ook uitstralen. En als diegene dan ook nog eens terugkomt hiervoor, dan kan mijn dag niet meer stuk!

Wat is jouw gouden styling tip?

Heb je iets bredere heupen net als ik? Speel dan eens met accessoires. Een leuke haarband, statement oorbellen of een necklace party zorgen ervoor dat de aandacht naar je gezicht en bovenkant van je lichaam gaat en je heupen iets maskeert. 

Styled by us, for you

Een professionele stylist stelt gratis circa 3 outfits voor je samen op basis van jouw wensen.  Kom gezellig bij ons langs in de boetiek in Rotterdam voor een  style sessie of laat jouw outfits  thuis bezorgen in een style box.  Jij betaalt alleen voor de kledingstukken die je uiteindelijk wilt houden1!
1. Bij een stijlsessie in de winkel worden nooit kosten gerekend. Bij het bestellen van een online stylebox worden administratiekosten ( EUR 25) alleen vergoed bij een aankoopbedrag van min. EUR 69,95

Naar de stylecheck

© Copyright 2024 - Unconventional Wardrobe B.V.