Onze stylisten

Britt Verhaal - stylist & kleuranalyste:


Waar ben je opgegroeid en wat heb je hiervoor gedaan? 

Ik ben opgegroeid in Maassluis. Na lang wikken & wegen ben ik de koksopleiding in Breda gaan volgen. Daarna heb ik mijn certificaat als sommelier behaald. Inmiddels ben ik ook gecertificeerd kleuranalist. Dus ben je nog op zoek welke kleur jou het beste staat? Boek dan de kleuranalyse!

Wie is jouw stijlicoon?

Een echt stijlicoon heb ik niet. Dit komt vooral omdat ik niet mee ga in de trends. Ik volg de trends tot op een zekere hoogte,  maar probeer het te combineren met mijn eigen stijl. Dat is vaak een combinatie van urban, rock met een feminine touch.

Wat vind je het leukste aan mensen stylen?

Wanneer iemand bij mij binnen loopt met geen enkel idee van styling en naar buiten gaat met een complete outfit waar ze zich zeker in voelen en dit dan ook uitstralen. En als diegene dan ook nog eens terugkomt hiervoor, dan kan mijn dag niet meer stuk!

Wat is jouw gouden styling tip?

Heb je iets bredere heupen net als ik? Speel dan eens met accessoires. Een leuke haarband, statement oorbellen of een necklace party zorgen ervoor dat de aandacht naar je gezicht en bovenkant van je lichaam gaat en je heupen iets maskeert. 

  Bo Dudok - styliste:


  Waar ben je opgegroeid en wat heb je hiervoor gedaan?

  Ik kom oorspronkelijk uit een klein dorpje, Terheijden. Voor mijn studie ben ik verhuisd naar Breda en hier inmiddels niet meer weg te slaan! Ik heb de opleiding Social Work gevolgd en momenteel ben ik bezig met de studie docent omgangskunde. 

  Wat vind je het leukste aan mensen stylen?

  Ik ben echt een mensenmens, vandaar dat ik het contact met de klant ook het allerleukste vind. Ik vind het belangrijk om echt te luisteren naar wat iemand wilt en vanuit daar te kijken wat bij iemand past en waar de persoon zich goed in voelt. De glimlach waarmee klanten de deur uitlopen staat altijd het beste!

  Wat is jouw gouden styling tip?

  Leg het accent op plaatsen die jij mooi vind aan jezelf. We kijken vaak naar wat we niet mooi vinden aan ons zelf, maar benadruk juist de punten waar je trots op bent.

  Esmee Kole - styliste:


  Waar ben je opgegroeid en wat heb je hiervoor gedaan?

  Ik ben opgegroeid in Zeeland. Naast mijn passie voor mode en styling heb ik nog een tweede passie, namelijk rechten. Ik studeer Familie- en Jeugdrecht aan de Universiteit van Tilburg.

  Wat vind je het leukste aan mensen stylen?

  Ik vind het leuk om mensen uit hun comfortzone te halen. Natuurlijk niet teveel, maar het verrassen van mensen met nieuwe/andere items geeft mij zoveel energie. Het hoogtepunt van de dag is dan ook blije klanten die ik met nieuwe items de winkel uit zie gaan!

  Wat is jouw gouden styling tip?

  Trek altijd schoenen aan met passen. Het maakt niet uit welke schoenen, maar ik zeg altijd: 'je gaat ook niet op je blote voeten naar buiten'. Schoenen zijn namelijk heel belangrijk voor de outfit!

  Styled by us, for you

  Een professionele stylist stelt gratis circa 3 outfits voor je samen op basis van jouw wensen.  Kom gezellig bij ons langs in de boetiek in Rotterdam voor een  style sessie of laat jouw outfits  thuis bezorgen in een style box.  Jij betaalt alleen voor de kledingstukken die je uiteindelijk wilt houden1!
  1. Bij een stijlsessie in de winkel worden nooit kosten gerekend. Bij het bestellen van een online stylebox worden administratiekosten ( EUR 25) alleen vergoed bij een aankoopbedrag van min. EUR 69,95

  Naar de stylecheck

  © Copyright 2023 - Unconventional Wardrobe B.V.