Onze stylisten

Britt Verhaal:


Waar ben je opgegroeid en wat heb je hiervoor gedaan? 

Ik ben opgegroeid in Maassluis. Na lang wikken & wegen ben ik de koksopleiding in Breda gaan volgen. Daarna heb ik mijn certificaat als sommelier behaald. Ik zorg dus ook altijd voor een goed wijntje bij de stijlsessie!

Wie is jouw stijlicoon?

Een echt stijlicoon heb ik niet. Dit komt vooral omdat ik niet mee ga in de trends. Ik volg de trends zeker, maar probeer het te combineren met mijn eigen stijl. Dat is vaak een combinatie van urban, rock met een feminine touch.

Wat vind je het leukste aan mensen stylen?

Wanneer iemand bij mij binnen loopt met geen enkel idee van styling en naar buiten gaat met een complete outfit waar ze zich zeker in voelen en dit dan ook uitstralen. En als diegene dan ook nog eens terugkomt hiervoor, dan kan mijn dag niet meer stuk!

Wat is jouw gouden styling tip?

Heb je iets bredere heupen net als ik? Speel dan eens met accessoires. Een leuke haarband, statement oorbellen of een necklace party zorgen ervoor dat de aandacht naar je gezicht en bovenkant van je lichaam gaat en je heupen iets maskeert.

  Valerie Boumeester:

  Waar ben je opgegroeid en wat heb je hiervoor gedaan?

  Ik ben opgegroeid in Bergschenhoek. Na de middelbare school ben ik rechten gaan studeren in Leiden en ben ik op dit moment nog bezig met mijn master 'Financieel recht'.

  Wie is jouw stijlicoon?

  Ook ik heb niet echt een stijlicoon. Ik ben van de meer simpele look, casual maar wel classic. Ook hou ik wel van een beetje preppy, of hoe Britt het noemt 'Berkelse kak'. Ik kijk altijd naar personen die deze stijlen combineren en hoe ik dit dan zelf met items uit mijn kledingkast tot een perfecte outfit kan stijlen.

  Wat vind je het leukste aan mensen stylen?

  Ik vind het heel leuk om mensen een zeker gevoel te geven met outfits. Vaak zien mensen een outfit en denken zij dit precies te kunnen kopiëren. Echter moet je dit vaker zien als inspiratie en dan kijken wat bij die persoon past. Als mensen dan met een blij gevoel weggaan, ga ik ook met een blij gevoel naar huis.

  Wat is jouw gouden styling tip?

  Combineer verschillende stijlen! Heb je een casual wollen trui? Draag er een stoerdere jeans of juist een leren broek bij om je outfit wat speelser te maken. En het belangrijkste, doe iets aan waar je je prettig in voelt. Dat maak jouw outfit af!

  Kayleigh van den Ochtend:

  Waar ben je opgegroeid en wat heb je hiervoor gedaan?

  Ik ben opgegroeid in Middelharnis, dit ligt op het eiland Goeree Overflakkee. Voor vele zegt het niet veel, maar een heerlijk klein dorpje. Voor mijn opleiding moest ik wel naar de ‘grote’ stad Rotterdam. Ik heb international business and entrepreneurship gedaan aan het EuroCollege.

  Wie is jouw stijlicoon?

  Eigenlijk heb ik geen stijlicoon, er zijn vooral veel merken die ik volg via instagram waar ik mijn inspiratie vandaan haal. 

  Wat vind je het leukste aan mensen stylen?

  Ik vind het leuk om mensen uit hun comfort zone te halen, waardoor ze gaan in zien dat ze ook andere dingen kunnen dragen dan dat ze gewend zijn. & ze uiteindelijk heel blij de deur uitgaan.

  Wat is jouw gouden styling tip?

  Draag vooral waar je je comfortabel bij voelt, maar probeer is een keer dat ‘gekke’ printje of kledingstuk uit het rek te pakken die je normaal nooit draagt. Pas het aan en je zult zien dat het je fantastische zal staan.

  Styled by us, for you

  Een professionele stylist stelt gratis circa 3 outfits voor je samen op basis van jouw wensen.  Kom gezellig bij ons langs in de boetiek in Rotterdam voor een  style sessie of laat jouw outfits  thuis bezorgen in een style box.  Jij betaalt alleen voor de kledingstukken die je uiteindelijk wilt houden1!
  1. Bij een stijlsessie in de winkel worden nooit kosten gerekend. Bij het bestellen van een online stylebox worden administratiekosten ( EUR 25) alleen vergoed bij een aankoopbedrag van min. EUR 69,95

  Naar de stylecheck

  © Copyright 2021 - Unconventional Wardrobe B.V.