Betalen

Bij STYLED BY UNC betaal je alleen voor de items die je wilt houden! Voor het versturen van de Stylebox vragen wij een waarborgsom. Aan de Stylecheck, het styleadvies, en de verzending van jouw unieke stylebox zijn geen kosten verbonden. And good news: bij een minimale aanschafwaarde van EUR 69,95 uit de Stylebox,  vergoeden wij ook de administratiekosten van EUR 25! Na het ontvangen van jouw stylebox kun je de outfits die de styliste voor jou heeft geselecteerd op je gemak thuis passen. Vervolgens kan je de items die je niet wilt houden terugsturen. 

Na het ontvangen en verwerken van jouw retouritems wordt je betaling via verrekend met de betaalde waarborgsom en ontvang je hiervan een bevestiging per mail. 

 

Styled by us, for you

Een professionele stylist stelt gratis circa 3 outfits voor je samen op basis van jouw wensen.  Kom gezellig bij ons langs in de boetiek in Rotterdam voor een  style sessie of laat jouw outfits  thuis bezorgen in een style box.  Jij betaalt alleen voor de kledingstukken die je uiteindelijk wilt houden1!
1. Bij een stijlsessie in de winkel worden nooit kosten gerekend. Bij het bestellen van een online stylebox worden administratiekosten ( EUR 25) alleen vergoed bij een aankoopbedrag van min. EUR 69,95

Naar de stylecheck

© Copyright 2024 - Unconventional Wardrobe B.V.