Betalen

Bij STYLED BY UNC betaal je alleen voor de items die je wilt houden! Aan de Stylecheck, het styleadvies, en de verzending van jouw unieke stylebox zijn geen kosten verbonden. And good news: koop je minimaal 1 item uit de Stylebox, dan vergoeden wij ook de retourkosten! Na het ontvangen van jouw stylebox kun je de outfits die de styliste voor jou heeft geselecteerd op je gemak thuis passen. Vervolgens worden de items die je niet wilt houden bij jou opgehaald.

Na het ontvangen en verwerken van jouw retouritems wordt er een online betaallink gestuurd voor de items die jij hebt uitgekozen. Via deze link kun je de betaling voldoen via iDeal of bankoverschrijving. Je hebt 14 dagen de tijd om deze betaling te voldoen. Zonder vast te zitten aan een abonnement of andere terug komende kosten kun je dus geheel vrijblijvend gebruik maken van jouw eigen personal styling service!

 

Styled by us, for you

Een professionele stylist stelt gratis circa 3 outfits voor je samen op basis van jouw wensen.  Kom gezellig bij ons langs in de boetiek in Rotterdam voor een  style sessie of laat jouw outfits  thuis bezorgen in een style box. Jij betaalt alleen voor de kledingstukken die je uiteindelijk wilt houden!


Naar de stylecheck

© Copyright 2020 - Unconventional Wardrobe B.V.