Sophie

Leuke en persoonlijke outfits uitgekozen door Britt, superleuk om eens te horen wat jou staat (en wat niet). Heel leuk om eens verrast te worden met iets wat je zelf nooit had uitgekozen!

Chris

Ik vond het heel gezellig een warm ontvangst. Heel interessant om te weten wat je best koopt en niet koopt. We hebben er met zen drietjes van genoten. Ik ga het advies zeker en vast meenemen bij mijn volgende aankopen. Heel hartelijk bedankt voor de gezellige avond die voor herhaling vatbaar is.

Yentl

We vonden de stylesessie super gezellig. Heel leuk om door jullie gestyled te worden. Jullie kijken naar wat best past bij ons, maar ook naar wat we mooi vinden. Daarbij waren jullie heel eerlijk. We voelden ons daardoor meteen op ons gemak.

Marinde

De stijlsessie is een echte aanrader. Je krijgt meerdere setjes aangereikt. De ene wat meer in je comfort zone en een aantal er juist buiten waarbij je goed advies krijgt waar je op kan letten bij het shoppen. Het is een gezellige avond en je voelt je niet verplicht om wat te kopen, maar met zulke leuke kleding is het moeilijk om niets te kopen. Achteraf krijg je een stijl note zodat je weet wat bij jou past en je beter kan laten hangen. Bedankt voor de leuke avond.

Carmen

Een super leuke stylesessie gehad met een vriendin bij Britt. Vooraf kan je aangeven wat je style is en op basis daarvan worden verschillende setjes voor je uitgekozen. Wat ook erg prettig is, is dat ze rekening houdt met je figuur en kijkt wat bij jou leuk staat. Samen met een vriendin, maakt het een leuk middagje uit!

Esmee

Omdat ik niet al teveel fashion gevoel heb en ik het soms lastig vind iets uit mijn comfort zone te kiezen leek het mij leuk om een keer een style sessie te doen. Samen met mijn zusje heb ik mij daarom aangemeld en dat was een goede keuze! De style sessie werd gedaan door Britt. Naast het feit dat ik veel heb bijgeleerd over welke kleding nu wel en niet aan te trekken was het ook een heel gezellige middag. Een hoop items in de sessie paste helemaal bij mij en was ik erg blij mee. Dus nogmaals ontzettend bedankt!

Erna

De voorpret begon al bij het invullen van de vragenlijst. Ik was heel benieuwd wat voor kleding klaar zou liggen en Britt had hele leuke items uitgekozen! Het was een combi van kleding die ik zelf ook uit het rek gepakt zou hebben en juist wat nieuwe dingen die ik niet snel aantrek. Bedankt voor al het goede advies en de tips, bijvoorbeeld hoe je de wikkel jurk op verschillende manieren kan dragen!

Elise

De personal styling sessie bij UNC met Britt was echt fantastisch! Ik kom heel vaak bij UNC (kledingkast bestaat eigenlijk alleen nog maar uit UNC haha..) maar alsnog ben ik onwijs geholpen met de adviezen van Britt. Ik ben met andere kledingstukken naar huis gegaan dan ik zelf in eerste instantie zou uitzoeken en dat vond ik juist ontzettend leuk! Vond het ook echt super om te zien hoeveel Britt uit de style quiz haalt en dat de outfits perfect aansloten bij mijn input.

Tijdens deze rot Corona tijd heeft de UNC style sessie met Britt een goede vriendin & mij een super gezellige avond bezorgd! Ik ga het zeker nog een keer doen

Sherylinn

Samen met een vriendin heb ik de personal styling sesson bij Unconventional Wardrobe gedaan en wat een toffe ervaring was dit! Dankzij styliste Britt heb ik weer genoeg outfit inspiratie opgedaan voor het komende seizoen en heb ik ook een beter beeld van wat nou goed bij mijn figuur staat en wat ik beter kan laten hangen. Heit leukste vond ik dat ik zelf al een aantal items op het oog had om te kopen via de website, maar gelukkig had ik daar nog even mee gewacht, want deze hingen toevallig tussen de items van de styling sessie. Goed gestyled hoor! :)

Kirsten

Wát een leuke en gezellige ochtend hebben wij gehad met Britt. We begonnen met een lekkere koffie en Britt liet ons daarna een heel rek vol mooie kleding zien speciaal afgestemd op onze wensen en figuurtype. Wat ik leuk vond is dat je verrast wordt met items die je zelf niet zo snel zou uitkiezen. Ik ben enorm goed geslaagd en heb twee hele mooie sets mee naar huis genomen.

Winkelen in een ongedwongen sfeer met aandacht voor jouw stijl en wensen. Echt een aanrader!

Indra

Dank! Ik vond het erg leuk en vond dat je hele goeie outfits hebt gekozen. Vandaar dat ik een groot gedeelte heb gekocht. Fijn ook om zo rustig de tijd te hebben in de winkel. Hele leuke ervaring. Je style advies ga ik zeker gebruiken.

Danissa

De personal stylesessie kan ik iedereen aanraden. Naast dat het supergezellig is, is het ook nog eens leerzaam! Ik heb enorm genoten en doe dat nu nog steeds van mijn toffe nieuwe items!

Danielle

Pasgeleden een stylesessie gedaan met Britt in Rotterdam, wat een leuke ervaring! Omdat je van tevoren een korte vragenlijst invult over je voorkeuren, kreeg ik hele leuke sets die goed bij mij en mijn figuur pasten. En mocht je iets niet leuk vinden is dat ook geen probleem, maar het is zeker het proberen waard om buiten je comfortzone te gaan. Ik vond het verder fijn dat Britt leuke matching tips gaf en alvast wat do's & don'ts. Deze stylenote krijg je na je stylesessie ook nog via de mail toegestuurd, handig bij de volgende shopsessies!

Laura

Met twee vriendinnen boekten we een styling avond in Rotterdam. Het invullen van de vragenlijst was goed voor de voorpret en de avond zelf was top! Echt een uitje, zeker in deze tijden... Het drankje bij ontvangst en een rek vol outfits die voor jou zijn gekozen, het gaf een VIP gevoel! Het steeds passen van outfits tegelijk met vriendinnen was erg leuk, goede tips & tricks waar je zelf verder mee kunt. Super gezellige avond, heel ontspannen en naar huis met een paar mooie items! Dit is voor herhaling vatbaar!

Christa

Samen met m’n zusje heb ik laatst een stylesessie gedaan bij UNC! We komen hier sowieso al erg graag winkelen, dus we waren heel benieuwd naar de kleding die voor ons zou worden uitgekozen! Heel leuk om direct al te merken dat Britt voor mijn zusje een jurk klaar had gehangen die ze stiekem zelf al heel lang wilde: meteen al een goede match dus! De kleding die was uitgezocht was écht een goede uitkomst van de stijl die ik had omschreven tijdens het invullen van de vragenlijst, aangevuld met wat leuke opties die ik waarschijnlijk zelf niet zo snel had uitgekozen. Heel leuk om te zien hoe iets dan toch heel leuk kan staan terwijl je dit zelf niet snel uit de winkel zou pakken! Het leuke aan de persoonlijke stijlsessie vond ik dat we heel gezellig werden ontvangen, lekker hebben kunnen kletsen én er, naar de avond vorderde, nog wat extra setjes kleren werden gepakt die goed bij ons zouden kunnen passen naar aanleiding van onze mening over de outfits tijdens het passen. Ik was écht heel blij met zo goed als alles dat was uitgekozen en had het liefst nog veel meer gekocht! Ik vond het een hele geslaagde avond, absoluut voor herhaling vatbaar én een aanrader om samen te doen met vriendinnen of familie. Dank voor de leuke avond én voor de nieuwe outfits en stijltips.

Sanne

Super leuk ook weer deze note. Wat hebben we genoten! Jullie zorgen voor een heerlijk relaxte open sfeer. Wat ontzettend leuk om meerdere setjes te kunnen proberen die soms heel anders zijn dan je zelf zou hebben uitgekozen maar dan verrassend goed staan. Jullie advies is super fijn en speelt continu in op onze vragen maar is nooit opdringerig. Ik kan niet wachten tot we in het voorjaar weer langskomen!

Sanne

Wat een súper leuk filmpje..! 💕 Echt, complimenten!! Heel erg leuk om zo’n persoonlijke box te ontvangen en bijpassend filmpje, met zorg gemaakt. Jullie maken er wat van in deze gekke corona-tijd en hou echt van die mindset. Ik heb een tof item uitgekozen en stuur de rest zo snel mogelijk terug. En ben ook helemaal enthousiast geworden om weer eens in jullie winkel langs te komen.

Karin

Ik heb zowel de stylebox thuis ontvangen als een stylingsessie gedaan in de winkel. Britt heeft mij super goed en fijn geholpen. Ik vind het zo knap dat Britt op basis van de style check de perfecte outfits heeft samengesteld. Ook de styling tips zijn fijn. Ik ga het zeker nog een keer doen met een stylebox of een stylingsessie, want beiden zijn erg goed bevallen.


Styled by us, for you

Een professionele stylist stelt gratis circa 3 outfits voor je samen op basis van jouw wensen.  Kom gezellig bij ons langs in de boetiek in Rotterdam voor een  style sessie of laat jouw outfits  thuis bezorgen in een style box.  Jij betaalt alleen voor de kledingstukken die je uiteindelijk wilt houden1!
1. Bij een stijlsessie in de winkel worden nooit kosten gerekend. Bij het bestellen van een online stylebox worden administratiekosten ( EUR 25) alleen vergoed bij een aankoopbedrag van min. EUR 69,95

Naar de stylecheck

© Copyright 2023 - Unconventional Wardrobe B.V.