Joanne:

Wat een ontzettend leuk & met zorg uitgekozen box! Zeker voor herhaling vatbaar wat mij betreft. 

Thanks! 

Felicia:

Veel dank voor jullie zorgvuldig samen gestelde items! 

Sanne:

Een vriendin en ik zijn al jarenlang fan van de winkel, dus de "Styled by UNC" sessie wilden we ook eens proberen. We werden ontvangen na openingstijd met een glas wijn en de stemming zat er meteen goed in! De meiden waren fantastisch; ze kozen items die zowel bij onze stijl als ons lichaam pasten, luisterden heel goed naar wat wij leuk vonden en gaven ons hun eerlijke mening en deskundig advies. Wat het zo geslaagd maakte was dat het zó persoonlijk was! Ik dacht dat ik goed wist wat bij me paste, maar ben zoveel wijzer geworden; ik weet nu precies waar ik op moet letten wanneer ik ga shoppen! Super geslaagde avond en super blij met m'n nieuwe items!

Jose:

Shoppen bij UNC. wardrobe is sowieso al een feestje, maar tijdens onze persoonlijke stijl sessie zijn we helemaal in de watten gelegd! Een hele leuke avond met vriendinnen waarin je ook nog eens leert welke kleding qua pasvorm en kleur goed bij je lichaam past. Je koopt alleen de items die je mooi vindt…. Ik heb m’n lente garderobe weer compleet :-) 

Mariette:

Ik ben gisteravond bij Britt geweest voor een styling sessie, en ik wilde even zeggen dat ik echt super blij ben met de items die ik mee naar huis heb genomen! Ook vond ik de sessie zelf super leuk en relaxed!

Dus bedankt daarvoor!!

Styled by us, for you

Een professionele stylist stelt gratis circa 3 outfits voor je samen op basis van jouw wensen.  Kom gezellig bij ons langs in de boetiek in Rotterdam voor een  style sessie of laat jouw outfits  thuis bezorgen in een style box. Jij betaalt alleen voor de kledingstukken die je uiteindelijk wilt houden!


Naar de stylecheck

© Copyright 2020 - Unconventional Wardrobe B.V.