Hoe werkt het ?

Stap 1Free

Doe de stylecheck

Doe de style check en geef aan wat jouw persoonlijke smaak is. Met jouw antwoorden zullen onze stylisten speciaal voor jou een aantal outfits samenstellen.

Stap 2Free

Samenstelling style box

Je styliste stelt een box samen met items waarmee je 3 outfits kunt creƫren. Je box wordt uiterlijk binnen 7 werkdagen opgestuurd. Natuurlijk weet je niet wat jij kan verwachten dus betaal je pas achteraf voor de items die jij wilt houden.

Stap 3Free

Ontvang de stylebox thuis

Kies je ervoor om je box thuis te ontvangen dan heb je 10 dagen de tijd om alles te passen en de items die je niet wilt houden terug te sturen. Retourkosten worden vergoed bij aankoop van minimaal 1 item. Na ontvangst van jouw retouritems wordt er een betaallink gestuurd voor de items die jij hebt besloten te houden. Je hebt dan 14 dagen de tijd om deze betaling te voldoen. And good news: koop je minimaal 1 item, dan vergoeden wij de retourkosten!

Of

Stap 1Free

Doe de stylecheck

Doe de style check en geef aan wat jouw persoonlijke smaak is. Met jouw antwoorden zullen onze stylisten speciaal voor jou een aantal outfits samenstellen. Je kan dan gezellig langskomen bij ons in onze boetiek in Rotterdam. Onder het genot van een drankje en hapje kan je dan alle outfits passen en persoonlijk advies krijgen. De styling sessie is helemaal gratis! Je betaalt alleen voor de items die je besluit te houden.

Stap 2Free

Kom langs voor een styling sessie

Kom gezellig na sluitingstijd langs bij onze boetiek in Rotterdam. Daar hangen outfits voor jou klaar die zijn geselecteerd op basis van jouw style check. Onder het genot van een drankje wordt je persoonlijk gestijld en kan je jouw outfits meteen meenemen. De persoonlijke styling sessie duurt ongeveer 1 tot 2 uur.

Stap 3

Neem je geselecteerde items direct mee

Na afloop van de styling sessie kan je meteen je geselecteerde items mee naar huis nemen.

Styled by us, for you

Een professionele stylist stelt gratis circa 3 outfits voor je samen op basis van jouw wensen.  Kom gezellig bij ons langs in de boetiek in Rotterdam voor een  style sessie of laat jouw outfits  thuis bezorgen in een style box. Jij betaalt alleen voor de kledingstukken die je uiteindelijk wilt houden!


Naar de stylecheck

© Copyright 2020 - Unconventional Wardrobe B.V.