Hoe werkt het ?

Stap 1

Doe de stylecheck

Doe de style check en geef aan wat jouw persoonlijke smaak is. Met jouw antwoorden zullen onze stylisten speciaal voor jou een aantal outfits samenstellen. Daarnaast maken ze een persoonlijke styling video waarbij ze uitleggen hoe je zelf alles kan combineren en af kan stylen!

Stap 2

Samenstelling style box

Je styliste stelt een box samen met items waarmee je 3 outfits kunt creƫren. Je box wordt uiterlijk binnen 7 werkdagen opgestuurd. Op het moment dat wij de box versturen krijg je van Klarna een betalingsverzoek mail voor de waarborgsom van de box. Deze hoef je niet te voldoen, zolang je de box op tijd terugstuurt. Deze waarborgsom is tussen de EUR 150 - EUR 250. Nadat wij de box weer terug hebben (of je hebt aangegeven alles te houden) wordt dit verzoek geannuleerd en ontvang je alleen een betaalverzoek voor de items die je hebt gehouden.

Stap 3

Ontvang de stylebox thuis

Kies je ervoor om je box thuis te ontvangen dan heb je 8 dagen de tijd om alles te passen en de items die je niet wilt houden terug te sturen. Verzendkosten van EUR 25 worden niet in rekening gebracht bij een minimale aankoopwaarde van EUR 69,95. Na ontvangst van jouw retouritems wordt er een betaallink gestuurd voor de items die jij hebt besloten te houden. Je hebt dan 14 dagen de tijd om deze betaling te voldoen.

Of

Stap 1Free

Doe de stylecheck

Doe de style check en geef aan wat jouw persoonlijke smaak is. Met jouw antwoorden zullen onze stylisten speciaal voor jou een aantal outfits samenstellen. Je kan dan gezellig langskomen bij ons in een van onze boetieks in Rotterdam of Breda. Onder het genot van een drankje en hapje kan je dan alle outfits passen en persoonlijk advies krijgen. De styling sessie is helemaal gratis! Je betaalt alleen voor de items die je besluit te houden.

Stap 2Free

Kom langs voor een styling sessie

Kom gezellig langs bij een van onze boetieks in Rotterdam of Breda. Daar hangen outfits voor jou klaar die zijn geselecteerd op basis van jouw style check. Onder het genot van een drankje wordt je persoonlijk gestijld en kan je jouw outfits meteen meenemen. De persoonlijke styling sessie duurt ongeveer 1 tot 2 uur.

Stap 3

Neem je geselecteerde items direct mee

Na afloop van de styling sessie kan je meteen je geselecteerde items mee naar huis nemen.

Styled by us, for you

Een professionele stylist stelt gratis circa 3 outfits voor je samen op basis van jouw wensen.  Kom gezellig bij ons langs in de boetiek in Rotterdam voor een  style sessie of laat jouw outfits  thuis bezorgen in een style box.  Jij betaalt alleen voor de kledingstukken die je uiteindelijk wilt houden1!
1. Bij een stijlsessie in de winkel worden nooit kosten gerekend. Bij het bestellen van een online stylebox worden administratiekosten ( EUR 25) alleen vergoed bij een aankoopbedrag van min. EUR 69,95

Naar de stylecheck

© Copyright 2024 - Unconventional Wardrobe B.V.