Verzenden

Jouw persoonlijke stylebox wordt naar jouw adres verzonden! Kies jij ervoor om naar onze boetiek te komen voor een persoonlijke style session? Dan kun je de door jou uitgekozen items meteen meenemen.

Retourneren

Na het ontvangen van jouw stylebox heb je 8 dagen de tijd om de outfits te passen die jouw styliste voor jou heeft geselecteerd. In jouw stylebox ontvang je een retour formulier, op dit formulier kun je aangeven welke items je wilt houden en welke je terug wilt sturen. Het is van belang dat de items ongedragen, ongewassen, onbeschadigd en met kaartjes en labels worden teruggestuurd. Administratiekosten worden vergoed bij aanschaf van minimaal EUR 69,95. 

Als je een item wilt ruilen voor een andere maat of kleur en je wilt zeker weten dat deze nog op voorraad is (op het moment dat wij jouw retouritems ontvangen), dan kan je het beste het item bestellen in onze webshop: www.uncwardrobe.com. Verzending binnen Nederland is helemaal gratis!

Je kan je box op 2 manieren retourneren:

1. Plak het verzendlabel uit de stylebox op de doos en breng de doos naar een PostNL afhaalpunt.

VIND HIER EEN PostNL PUNT BIJ JOU IN DE BUURT

Nadat je de box hebt teruggestuurd kan je via onderstaande knop je email-adres achterlaten. Je ontvangt dan een bevestiging van je retouraanmelding en wij ontvangen ook een seintje dat je retour onderweg is! Wel zo handig!

2. Je kan de box ook terugbrengen naar onze Boetiek in Rotterdam of Breda

Rotterdam: UNC Wardrobe Oude Binnenweg 42, 3012 JE Rotterdam

Breda: Houtmarkt 53, 4811JC Breda


© Copyright 2024 - Unconventional Wardrobe B.V.