Verzenden

Jouw persoonlijke stylebox wordt geheel kosteloos naar jou verzonden! Kies jij ervoor om naar onze boetiek te komen voor een persoonlijke style session? Dan kun je de door jou uitgekozen items meteen meenemen.

Retourneren

Na het ontvangen van jouw stylebox heb je 10 dagen de tijd om de outfits te passen die jouw styliste voor jou heeft geselecteerd. In jouw stylebox ontvang je een retour formulier, op dit formulier kun je aangeven welke items je wilt houden en welke je terug wilt sturen.. Het is van belang dat de items ongedragen, ongewassen, onbeschadigd en met kaartjes en labels worden teruggestuurd. Retourkosten worden vergoedt bij aanschaf van minimaal 1 item.

Als je een item wilt ruilen voor een andere maat of kleur en je wilt zeker weten dat deze nog op voorraad is (op het moment dat wij jouw retouritems ontvangen), dan kan je het beste het item bestellen in onze webshop: www.uncwardrobe.com. Verzending binnen Nederland is helemaal gratis!

Je kan je box op 3 manieren retourneren:

1. Plak het verzendlabel uit de stylebox op de doos en breng de doos naar een DPD afhaalpunt.

VIND HIER EEN DPD PUNT BIJ JOU IN DE BUURT

2. Je kan je stylebox laten ophalen, stuur hiervoor een e-mail naar info@styledbyunc.nl met jouw gewenste ophaaldatum. Je kan helaas geen specifieke tijd opgeven bij deze optie, wel ontvang je een track and trace code waarmee je kan zien waar de bezorger zich bevindt.

3. Je kan de box ook geheel kosteloos terugbrengen naar onze Boetiek in Rotterdam:

UNC Wardrobe Oude Binnenweg 42, 3012 JE Rotterdam


 

Styled by us, for you

Een professionele stylist stelt gratis circa 3 outfits voor je samen op basis van jouw wensen.  Kom gezellig bij ons langs in de boetiek in Rotterdam voor een  style sessie of laat jouw outfits  thuis bezorgen in een style box. Jij betaalt alleen voor de kledingstukken die je uiteindelijk wilt houden!


Naar de stylecheck

© Copyright 2020 - Unconventional Wardrobe B.V.